+31 (0) 6 53 12 64 12info@stal-borghuis.com
Jaguar Mail is een grote, nobele driekwart volbloed hengst. Zijn sprongen zijn zorgvuldig en ruim en hij heeft een indrukwekkende sportcarrière gehad. Onder Patrice Deleveau plaatste hij zich voor de Franse Young Rider Kampioenschappen. Op zeven jarige leeftijd liep hij op Grand Prix niveau.
In 2007 verhuisde Jaguar Mail naar Peter Eriksson in Zweden. Binnen twee maanden behaalden ze de tweede plaats bij de Zweedse kampioenschappen. Het volgende jaar waren ze lid van het Zweedse Nationale Team met plaatsingen in Göteborg, Rotterdam en Falsterbo. Tijdens de Olympische Spelen 2008 in Hong Kong behaalden ze met het team de 5e plaats en werd Jaguar Mail 33e in de individuele finale.
In 2010 werd Jaguar Mail gekoppeld aan de jonge renner Margaux Rocuet. Samen wonnen ze de Franse Young Rider Kampioenschappen, werden 8e in de dames-kampioenschappen en wonnen verschillende Grand Prix.
Vader is de prachtige volbloedhengst Hand In Glove XX die een uitzonderlijke, multi-discipline sportcarrière op Grand Prix niveau had. Hand In Glove XX werd goedgekeurd bij vijftien verschillende stamboeken.
Moeder Elvira Mail, is een dochter van volbloedhengst Laudanum XX. Die wordt beschreven als zorgvuldig en moedig. Laudanum XX was een winnaar van de Nations Cup, Grand Prix en Puissance klassen.
Jaguar Mail levert uitstekende nakomelingen in de disciplines springen en eventing. Deze getalenteerde hengst biedt een veel bloed en maat. Alle drie gangen zijn van goede kwaliteit en zijn galop onderscheidt zich met soepelheid, evenwicht en aanpasbaarheid. Hij heeft snelle reflexen, goede sterkte in zijn rug, en een sterke techniek achter. Jaguar Mail is genereus en respectvol.

Hoogtepunten:

2010: 1e Franse Young Rider Kampioenschappen
2008: Olympische Spelen Hongkong – 5e team en 33e individueel
2007: 1e Sires of the World
2007: 2e Zweedse Nationale Kampioenschappen

Stamboom-Jaguar-Mail

Menu