+31 (0) 6 53 12 64 12
In Style is een eerlijke, sympathieke en evenwichtige dressuurhengst met de juiste werkinstelling. De stap is ruim en zuiver, de draf expressief met een krachtig onder tredend achterbeen. Vader Eye Catcher (Vivaldi) won in 2014 en 2015 brons met Kirsten Brouwer op het WK in Verden en is familie van de door Anky van Grunsven gereden Grand Prix-hengst TCN Partout. In Style`s moeder Sissy (Lorentin I) bracht meerdere sportdressuurpaarden. Na Lorentin I komt de legendarisch hengst Cor de la Bryere.
In Style fokt goed ontwikkelde, aansprekende en hoogbenige veulens met veel uitstraling. Ze hebben een juist gevormde voorhand, waarbij vooral de halsvorm positief opvalt in gebruik. Het fundament is correct en straalt kwaliteit uit. De stap heeft ruimte met een goede souplesse. De draf is krachtig, ruim met een heel goed achterbeengebruik.

Amazone Renate van Vliet zegt over hem:
“In Style heeft alleen maar pluspunten, zowel in de omgang als het rijden en is een droom van een paard. Hij leert erg snel en hij hoeft overal weinig moeite voor te doen. Het is elke keer genieten om hem te rijden”.

Wat cijfers op rij:

Winnaar Hengstencompetitie 2018 klasse M Zuidbroek met 89 punten
Winnaar (ex aequo) Hengstencompetitie 2018 klasse M Ermelo met 88 punten
3e plaats Hengstencompetitie 2018 klasse M De Peelbergen met 85 punten
WK 2018 voor 5-jarige dressuurpaarden rechtstreeks naar de finale met 8.58%
Winnaar (ex aequo) Hengstencompetitie 2017 klasse L Zuidbroek
Reservekampioen halve Finale Subli Cup 2017
2e plaats Hengstencompetitie 2017 klasse L Ermelo


stamboom-Sam-R

Menu